lindeboom counseling jantien lindeboom - lindeboom counseling
Bewegen naar verandering.

Cursus

Communicatie tussen moeders en dochters gaat niet altijd zonder slag of stoot.

Daarom start Lindeboom Counseling dit najaar met een cursus voor moeders en dochters die de communicatie tussen hen willen verbeteren. Het is een positieve, actieve cursus van 6 bijeenkomsten. De cursus is ontwikkeld vanuit de zelfverdedigingskunst Taekwon-Do en neemt de waarden van deze sport als basis voor alle oefeningen en gesprekken. Zo zal het bijvoorbeeld gaan over hoffelijkheid en integriteit en ook over doorzettingsvermogen en zelfbeheersing.

De cursus is niet ‘zwaar’ of moeilijk, maar juist bedoeld om op een speelse, fysieke manier met elkaar om te gaan en elkaar op die manier eens anders mee te maken. Vaak geeft dit mooie openingen om op een fijne, ontspannen manier met elkaar te communiceren en onhandige, vervelende patronen los te laten.

De cursus start bij voldoende aanmelding dit najaar in de stad Groningen. Locatie en tijd wordt later bekend gemaakt.

Kosten zijn per duo 550,- Hiervoor krijg je 6 lessen van anderhalf uur. Inclusief materialen en informatie om thuis mee verder te gaan. Je krijgt les van twee ervaren docenten: Jantien Lindeboom en Anneke van der Leij. Beide hulpverlener en ervaren in Taekwon-Do.

Mochten de kosten een probleem zijn, aarzel dan niet om hierover in gesprek te gaan.

Wil je je aanmelden of meer informatie? Vul het contact formulier in of bel: 06-38518579

Contact

Vul het formulier in en ik neem binnen een week contact met je op.