Lindeboom Counseling

Counseling Diensten

Dit zijn de diensten die Lindeboom Counseling aanbiedt:

Je kan doorklikken naar de counseling diensten en daar meer informatie vinden over die specifieke klacht en dienst. Bij Lindeboom Counseling werk ik met verschillende methoden en technieken om je zo goed mogelijk verder te helpen. We gaan bijvoorbeeld in gesprek om je geschiedenis en hulpvraag helder te krijgen en we gaan op zoek naar patronen en gewoontes die je in de weg zitten. Ook kunnen we via lichaamsgericht werken en via oefeningen je leren beter met emoties om te gaan, meer bewustzijn van je grenzen te krijgen en je zenuwstelsel tot rust te brengen. De diensten die ik biedt staan niet los van elkaar, zo zal je misschien last hebben van verhoogde stress die wordt versterkt door een negatief zelfbeeld. Of je ervaart veel angst in combinatie met depressieve gevoelens.

Je kan overigens ook contact opnemen met Lindeboom Counseling als jouw klachten meer algemeen van aard zijn. Je zit bijvoorbeeld niet lekker in je vel, je voelt je ontevreden, je weet niet goed wat je wilt of je vindt het moeilijk om je grenzen duidelijk te maken. Ook op die gebieden ben je bij Lindeboom Counseling aan het juiste adres. Kijk op de pagina de praktijk om meer te lezen over de werkwijze.

Bij Lindeboom Counseling is er geen wachtlijst en krijg je geen diagnose. Je kan meestal binnen een week terecht voor een eerste kennismaking. Na de kennismaking volgt een intake gesprek. Het gaat er dan om dat we samen goed duidelijk krijgen waar jij aan wilt werken en hoe ik je daarbij ga helpen. We kijken naar wat er speelt in jouw leven en jouw binnenwereld en gaan daarmee aan de slag.

Neem contact op via 0638518579 of via het contactformulier

Je kan ook een mail sturen aan: Jantien@lindeboomcounseling.nl