Lindeboom Counseling

Expertisetraining lichaamsgericht coachen

Wat een mooie training was de expertisetraining lichaamsgericht coachen.

3 dagen in een fijne boerderij met heerlijk eten, een groep prachtige vrouwen en twee inspirerende trainsters. Dagen waarin ik heel veel heb geleerd. Dingen die ik wist, maar op een mooie manier weer zijn aangevuld en opgefrist. Zoals hoe wij als kind ons staande proberen te houden in het leven en hoe wij ons karakter daar naar vormen. En dat het goed is om steeds weer te zien dat onze valkuilen hand in hand gaan met sterke en bijzondere eigenschappen. En hoe ons lichaam zich vormt naar onze kracht en onze pijn.

Expertisetraining lichaamsgericht coachen

Ook nieuwe dingen zoals hoe specifieke kwetsuren of tekorten in onze allereerste jaren ons vormen en hoe ik in mijn praktijk daarmee kan werken. Welke delen van ons lichaam bij deze karakterstructuren horen en wat voor soort lichaamswerk ik toe kan passen bij welke structuur.

En bijzonder hoe ik zelf verbinding aan kon gaan, zichtbaar kon zijn. Bedankt vrouwen, daarvoor.

Een bevestiging weer voor mij dat lichaamsgericht werken een extra dimensie geeft aan de counseling, een krachtig instrument om door te dringen tot de kern, kwetsbaarheden en kracht van mijzelf en de mensen met wie ik werk.

(Gevolgde training: Expertisetraining lichaamsgericht coachen van Lisanne Stenekes. Zie lisannestenekes.nl )

Ben je benieuwd naar hoe ik werk en wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem contact op dan maken we kennis met elkaar!